Tillfälligt invalid.

Health & wellness, Everyday life

Det hände något på jobbet igår. Jag sträckte mig upp mot skyn, och ja, efter det kunde jag inte sträcka upp armarna mera. Trevligt. Vet inte vad sjutton som hände men det är iallafall ett mirakel att jag kom mig upp ur sängen idag för när jag gick och la mig igår var jag inte kapabel till att stiga upp, eller vända mig till höger, och ej heller till vänster. 

Sjukskriven? Idag och imorgon. Och i värsta fall även veckoslutet. Rekommenderad diet? Burana. Jätte roligt. Att bara vara hemma gör mig rastlös så ett besök till Prisma för att få lite underhållning (och mat eftersom kylskåpet är som ett stort svart hål) kändes självklart. Något jag sedan fick ångra. Jag hade problem med att få i backen på bilen när jag skulle hem. Det var verkligen så pass illa att jag var fem före att fråga någon okänd typ på parkeringen om denne kunde hjälpa mig med den förbaskade växelspaken. Andra saker jag inte kan göra? Bära tunga saker, göra snabba rörelser, sminka mig, klä på mig normalt, sträcka mig efter kryddor i kryddskåpet, dammsuga, skratta. Ja, ni ser ju. 

Nu är det hemma-rehab som gäller. Mysstrumpor, värmekudde och fitbar (som förövrigt är löjligt god). Värmekudden fick jag av Niklas i måndags (födelsedag). Den är så ON POINT och kommer verkligen att användas flitigt i vinter. Den är sannerligen guld nu när jag har ont i axlarna. För övrigt så heter den Blunder. Ja, den har ett namn.

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

marieenvik
marieenvik,
Nu skulle det ha varit bra med automatväxlad bil ;D Hoppas det börjar kännas bättre!
nouw.com/marieenvik
saramoller
saramoller,
PRECIS de tänkt ba på prismaparkeringen å. Haha! Kanske automat int sku va så dumt 😉 Å tack ska du ha, vi hoppas på det 😊
nouw.com/saramoller
Angelina
,
Varifrån har du hitta den fina värmekudden? 😊
saramoller
saramoller,
Niklas sa att den e från sweethome.se, den perfekta julklappen! 😊 (Där fanns maaassa annat fint å, tänkt att de kan va läge att förvarna, haha. De finns risk för ha-begär) 😉
nouw.com/saramoller
minheltvanligavardag
minheltvanligavardag,
oj nej vad trist, krya på dej! kram <3
nouw.com/minheltvanligavardag
saramoller
saramoller,
Tack så mycket! Kram <3
nouw.com/saramoller