Söndagslistan

Everyday life, Q & A


Vad ska du göra idag?

Jag och Niklas lovade varann att dagen till ära skulle vi vara väldigt produktiva. Så hittills har vi städat lägenheten. Matshopping ska också hinna bockas av. Jag ska dessutom iväg och klippa håret på min syster och hänga lite med dem. Sen kommer kvällen ägnas åt matlagning. Det känns som en riktigt bra söndag, om du frågar mig.


Vad har varit bäst i veckan?

Att jag fått vara ledig i helgen, utan tvekan. För DET om något är sällsynt i min värld. Och dessutom har jag jobbat väldigt mycket på sistone. Tror det sammanlagda antalet jobbdagar i januari blev tjugofyra. Det känns överallt, både i kropp och själ.


Vad har varit sämst i veckan?

Får man säga vädret? I så fall måste det vara det, för herre min gud så pissigt det varit. Klottigt, brunt och halt. Varrrrje dag drömmer jag om något varmt resmål. Typ karibien. Hur härligt hade inte det varit? Jag hade till och med kunnat tänka mig att flytta.


Vad har du sett för filmer?

Hmm.. Tror inte jag sett någon film denna vecka.


Vilken låt sammankopplar du med den här veckan?

Det är utan tvekan Gabrielle - 5 fine frøkner. Har hört den minst två gånger per dag på radio. Och jag har ständigt gått och sjungit den, inte för att jag har någon som helst koll på lyrics men..


Vem har du snapchatat med mest?

Tror jag snappat en endaste gång, och det var en snap som gick rakt till mystory,


Har du gråtit något?

Jarå, det gjorde jag igår.


Vad har du ätit mest av?

Sallad tror jag. Det har blivit minst en sallad om dagen. Ibland två.


Vad längtar du efter?

Jag längtar till början på mars. Då har jag vintersemester och ska iväg till Åre med ett härligt gäng i en hel vecka. Det kommer bli sååå roligt. Vi har hyrt världens tjusigaste stuga. För övrigt har jag inte åkt skidor på evigheter så nu är jag rädd och taggad på samma gång.


Vad vill du tipsa om?

SKAM. Om man inte har sett Skam så bööör man se det. Jag var en envis motståndare till det väldigt länge. Men det blev himla påfrestande när jag överallt läste och hörde om Skam. Så jag och Niklas kollade ut tre säsonger på ca en vecka. Haha! Lika bra att få det ur världen. Men jag vill bara poängtera hur bra serier det är, så välgjort och verklighetstroget. Jag fick otroliga flashbacks till tonåren, saker som jag helt hade förträngt. Jag fick till och med lust att öppna dagboken jag skrev i, som jag inte öppnat på åtta år (pga av ångest). Mycket glad att tonårstiden är förbi, haha!


Vad är det bästa med söndag?

Det är en speciell känsla över söndagar. Även om jag gillar fart och fläkt uppskattar jag ändå lugnet söndag för med sig.


Vilka emojis får sammanfatta veckan?
💤☔☁😊Hur har din vecka varit?


GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Daniela,
Lånar den här 😃
lifewithdaniela.com
saramoller
saramoller,
Absolut! Gör det 😊
nouw.com/saramoller