PODDTIPS #4 || DRIVET

Everyday life

Ett till poddtips från mig till dig. Det här är en rykande färsk podd. Podcasten heter Drivet och upplägget är helt fantastiskt. Detta är en inspirations- och karriärspodd där drivna kvinnor intervjuas om allt kring sina karriärer. Så fascinerande. Syfte med podden? ".. att uppmuntra, stötta och vägleda människor i sin karriär och att inspirera fler till att våga satsa på yrken de brinner för." Men HUR härligt?

Anledningen till att jag hittade podden var på ren tur. Drivetpodcast började följa mig på instagram och jag var inte sen med att följa tillbaka. För about två veckor sen gick de ut med att 28.10 släpps de fyyyyra första avsnitten. Och SOM jag har väntat på det. Men så igår då, äntligen, var dagen kommen. Och till min lycka fann jag en för mig väldigt intressant person bland namnen på de som gästat podden, och det var ingen mindre än Katarina Gospic. ✌ Så jag började med att lyssna på just det avsnittet såklart.

Jag studerar mental träning och är därför (inte helt överraskande) väldigt nyfiken på allt vad som har med hjärnan att göra. K. Gospic är en svensk hjärnforskare och har bl.a skrivit väldigt informativa böcker (rekommenderar!!) och brukar synas nu som då i tv i t.ex. Nyhetsmorgon (senast idag) och jag tycker alltid hon har bra information att komma med och förklarar saker på ett väldigt enkelt sätt. Hon har lärt mig mycket och verkar vara en sådan där ljuvlig person som man gärna hade tagit en kaffe med (eller kakao? jag dricker ju inte kaffe...) 😁

Så jo, det avsnittet har jag nu lyssnat på och är mycket positivt överraskad. Planerar att avverka ett eller två av de andra avsnitten nu medans jag städar lägenheten.

Alla avsnitt finner ni HÄR. In och lyssna! 😘

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

bellon
,
Hej 😊 Jag undrar bara om du skulle kunna ge någon slags av resension på natural cycle?