Mina morgonrutiner

Everyday life, Q & A

När går du upp?

Det beror lite på hur jag jobbar just den dagen. Men på vardagar går jag upp när jag vaknar, oftast "av mig själv" mellan 8 och 9. Jobbar jag morgonskift är det väckning kl 4:50. På helgen brukar vi ha klockan ställd kring 8:30, men brukar ligga kvar en stund beroende på var som står på schemat den dagen.

Vad är det första du gör varje morgon?

Jag brukar stiga upp och gå på toaletten, dricka lite vatten och sen gå tillbaka till sängen. Brukar ligga med stängda ögon (utan att somna...) och tänka glada tankar. Här fungerar tacksamhetsövningar väldigt bra.

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?

Det beror på om jag ska till jobbet eller ej. På mina lediga dagar brukar jag i sminkväg bara lägga en bas, och fylla i ögonbrynen. Ska jag till jobbet så blir det även ögonsminkning. Men 15-30 minuter brukar jag klara mig på. Tvättar jag håret får jag räkna med väldigt mycket längre tid. Då går det nog åt minst 1,5 h. Om jag är snabb, haha!

Är frukost viktig?

Ja, det är ju det. Men som du kan läsa om i det hääär inlägget så är jag ju ingen höjdare på frukost tidigt på morgonen om vardagarna. Önskar att jag vore det!

Vad äter du till frukost?

Något i vätskeform.

Är du morgontrött?

Har jag sovit 8-9 timmar, som jag försöker göra så är jag nog rätt pigg skulle jag påstå. Men så fooort sömnsaldot ligger unden 8 timmar är jag vääldigt trött när jag vaknar.

Vad har du för alarm?

Jag använder alarmet på min honor7 och signalen heter Fresh Air, rätt skön signal skulle jag påstå.

Hur ser en perfekt morgon ut?

Vaknar kring 8-tiden med Niklas. Vi är båda lediga. Vi kan ligga kvar i sängen och bara mojna och prata. Vi stiger upp och knäpper på nyhetsmorgon på tv4 och låter det vara på i bakgrunden. Vi förbereder en härlig frukost/brunch med nygräddade croissanter, färskpressad apelsinjuice och massa härliga pålägg. Efter att vi ätit sätter vi oss i soffan och kollar nyhetsmorgon medan vi dricker varsin grön smoothie. Sen kan vi börja dagen!

Vad är det bästa med morgonen?

Lugnet. Och känslan av en helt ny dag, man får en helt ny chans.

Hur går du helst klädd på morgonen?

Jag har en dundermjuk morgonrock som är sååå skön. Jag bor i den när jag är hemma.

Hur ser dina morgonrutiner ut?

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Celine,
Den här listan är ju så himla mysig!
celinelf.blogg.se
saramoller
saramoller,
Visst är den det! Morgnar är ju mysigt 😊
nouw.com/saramoller
Yvonne,
Vilken trevlig lista, den ska jag också fylla i! Men fy för att ställa väckning när man har ledig dag... :p
ynasman.wordpress.com
saramoller
saramoller,
Va roligt! 😊👍 Haha, jo det kan man ju tycka. Gillad känslan av att stiga upp i någålunda rimlig tid å "fånga dagen" 😁 Men ibland är ju det skönaste som finns att bara soova uuuuut!
nouw.com/saramoller