Lite tankar om allt

Everyday life, Health & wellness

Helgen spenderades i trevligt sällskap. Bodvattnet runt och ett besök till Bock's var en del av det vi han bocka av under lördagen. Det var vansinnigt vacker runt Bodvattnet. Det är en sällan skådad så skön natur som nu såhär på hösten. Och vädret var verkligen perfekt. Alla färgerna, åå så fiiint! Ta er gärna en runda där ifall ni har möjlighet. Bock's-visiten då. Vi tog en öl där efter vandringen och jag varje gång jag besöker stället gillar jag det äääännu mer. Stället alltså, men ölen också för den delen, hehe! Vi fick en liten guidad rundtur genom utrymmena och fick också höra lite om framtidsvisionerna vad gäller Bock's. Så häftigt.

I söndags var jag och Niklas och simmade till simhallen i sedvanlig ordning. Gången före avverkade jag kilometern, och i söndags simmade vi TUSENTREHUNDRA meter, 1,3 kilometer. Ah. Nästa gång satsar vi på 1,5 kilometer. Det är en tokigt skön känsla att göra framsteg, och himla trevligt att kunna utvecklas så snabbt. Jag märker stor skillnad på min teknik från första gången och nu. Jag har simmat "fel" all the time (sedan jag gick i simskolan) och har liksom trott att det inte går att göra så mycket åt. "Det är såhär jag simmar". Men oj så fel jag hade. Nu har jag lärt mig att simma med rätt teknik. Vad krävdes? Lite jävlaranamma och några längder i bassängen så var det fixat! Vill man så kan man. 💪

Jag läser nästan varje inlägg om Galan just nu men jag är lite trött på att det finns personer som alltid ska hitta något att peka finger på. Jag avstår från att ge mig in i det här. Jag är ba' glaa'. Jag nöjer mig med att jag numera jag en BILJETT, yaay!! Jag ser så mycket fram emot Galan, det ska bli så förbaskat skoj! 😁 Ses där?

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

finachristinablogg,
Vi ses där! 😊
finachristinas.com