Fredag

Så var det fredag igen. Det är ju helt otroligt att det bara är fredagar nuförtiden. Och så är det ju pampas nationaldag idag. Jag är dock inte en av pampasfirarna. Jag har istället städat lägenheten, tvättat typ tre maskiner byk, planerat podcast och sått påskgräs. Och ikväll är det jobbet som gäller. 

Hittade en intressant dryck när jag var och handlade idag. En organic fairtrade dryck. Jag har ju en förkärlek till diverse drycker tydligen. Allt från te och smoothies till bcaa-drycker. Det är lika roligt varje gång man hittar nått nytt och intressant. Denna ovan ser ju onekligen god ut, hoppas den är det.

På tal om podcast så har vi roliga saker på gångs som ni får reda på i nästa avsnitt, woop woop 🎉 I det senaste avsnittet, som kom i tisdags pratar vi om jämställdhet, melodifestivalen, mitt möte med Kissie och en insändare på ikkuna. Detta avsnittet är dessutom vår första skypepodd, dvs Elin sitter hemma hos sig i Kovjoki och jag i Vasa. Vi hade inte de bästa förutsättningarna. Internetuppkopplingen strulade och Elins avkommor krävde sin uppmärksamhet, men det blev ju ett avsnitt trots allt. Så om ni inte har lyssnat ännu, så göööör det 😊

#elinsarapod

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer