Elin och Sara ♥ Sevendays.

Podcast

Breaking news, people! Kanske nyheterna har nått er redan? Om inte, håll i er nu... Från och med i tisdags så hittar ni vår podd på sevendays.fi. 😁🎉 Vi är fantastiskt glada över detta. Vi tycker att det är en ära att få vara en liten del av hemsidan som förändrade hela blogg- och social mediavärlden i svenskfinland för bara ett år sen.

Vi är så taggade och förväntansfulla. I tisdags kom en presentationsartikel och om du inte har läst den redan så hittar du den HÄR!! Förutom vår podd så finns också massa annat göttigt på sevendays. Massa intressanta artiklar, samt några av svenskfinlands härligaste bloggar! Och för er som, precis som jag, älskar nyhetsbrev, så har jag glädjande nyheter. Sevendays har PRECIS startat nyhetsbrev. Woop woop! 

I tisdagens avsnitt avslöjade vi saker du inte visste om oss. Du får veta allt det du inte visste att du ville veta. Vem av oss har ramlat med huvudet före ner för en trappa?  Ni får veta hur jag inledde min arbetskarriär. Vem av oss körde mot rött på sin första uppkörning? Det och lite till :) LYSSNA! #elinsarapod


sevendays.fi/poddar/elinochsara

GLÖM INTE ATT FÖLJA MIG PÅ BLOGLOVIN & INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer